Sa ekološke planine Radan.

Potpuno prirodno, bez veštačkih boja i aroma.

Drenjina liker
Za dug život

Ima antibiotičko dejstvo, pomaže kod malokrvnosti, za otpornost krvnih kapilara, reguliše varenje

Lekovito dejstvo

U plodovima drenjina ima tanina, organskih kiselina, pektina, šećera, sluzi i glioksalne kiseline, a u kori ima i smole. Od drenjina se prave lekovi, kako od plodova tako i od lista, kore, cveta, koštice u svežem ili suvom stanju.

Liker od drenjina

Liker od drenjina proizveden je od plodova drenjine i lekovitog bilja  brižljivo sakupljanih na obroncima planine Radan. U narodu drenjina je simbol zdravlja pa otuda i potiče izreka „zdrav kao dren”.

Ovaj liker ima bogat ukus izrazite i prefinjene arome drena. Tradicionalni način proizvodnje kao i trostruka destilacij čine da ovaj liker poseduje jedinstven i  neuporediv prirodan ukus, kao i savršenu čistoću. Proizvodi se u ograničenim količinama.

Vesti

11. 04. 2015

Sajmovi

"Dana" proizvodi izlagani su na mnogim sajmovima širom Srbije, i dobili su mnoga priznanja za kvalitet.
Sajmovi na kojima možete kupiti "Dana" proizvode su...

11. 04. 2015

Pres kliping

Pisali su o "Dana" likerima...

11. 04. 2015

Nagrade i priznanja

Slobodanka Simić Dana ne samo da uspešno promoviše proizvodnju organske etno hrane, već je i posvećena negovanju i očuvanju etno tradicije i kulturne baštine našeg naroda, u oblastima kao što su: domaća radinost, ručni radovi, zaboravljena jela... Dana je ove godine osvojila prvo mesto u pletenju, na sajmu "Festival ženskog stvaralaštva"...